Konsernets datterselskap

Risa - R-gruppen

Datterselskapet Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Risa har høy kompetanse på utbygging av infrastruktur for vei og energi, grunnarbeider for bolig og næring samt drift og vedlikehold av veier. Miljøavdeling sørger for trygg sanering av ulike anlegg og bygg, og sikrer optimal gjenvinning av ressursene. Risa kan prosjektstyring og garanterer effektiv og sikker gjennomføring av små og store prosjekt.

Bjørns hage og anlegg jobber med den synlige pryden og består av anleggsgartnere som dyrker det grønne, både på privat- og anleggsmarkedet.

Risa logo

Risa

Risa AS er en av landets største anleggsentreprenører. Vi er en kunnskapsbedrift med rundt 500 dyktige og erfarne medarbeidere og en topp moderne maskinpark. Vi tar oppdrag over hele landet.

risa.no

Bjørns hage og anlegg

Bjørns hage og anlegg er en mesterbedrift innen anleggsgartnerfaget og påtar seg alt fra totalprosjekter til mindre vedlikeholds- og beskjæringsoppdrag i private hager.

bha.no

Rental.one

Et av Jærens mest moderne verksted for reparasjon og vedlikehold av maskiner, kjøretøy og annet utstyr. Egen maskinpark står også tilgjengelig for leie i kortere eller lengre tidsrom.

rental.one