Personvernerklæring

Du er her:
Personvernerklæring

Følgende personvernerklæring gjelder for Risas nettsted, www.risa.no.

Risa er opptatt av å ivareta personvernet til alle som besøker vår hjemmeside. Vår personvernerklæring er utarbeidet som følge av personopplysningsloven, som regulerer innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger. Datatilsynet fører tilsyn med loven. Behandlingsansvarlig er Risa AS, e-post: post@risa.no

Informasjon som hentes inn hos oss

Nettsted: Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Formål

Nettsted: Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/intensjon ved besøk til risa.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Hvordan personopplysninger lagres

Nettsted: Informasjon om din bruk av nettsted lagres i informasjonskapsler. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 måneder, hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Om analyseverktøy på www.risa.no

Nettstedet www.risa.no benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. Cookies fra Google blir brukt i forbindelse med hvilke søkeord du søker på, og hvilke lenker du klikker på. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

Om informasjonen vi samler inn

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Eksempler på slik personlig informasjon er navn, e-post og telefon. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 måneder hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

Om endringer

Vår personvernerklæring kan bli endret dersom gjeldende praksis krever det, krav i lovverket endres eller at vår egen praksis for innsamling og behandling av data endres. Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.