Herabakka Maskin inn i Risa

Du er her:
Herabakka Maskin inn i Risa

Risa AS overtar ansatte og maskiner fra Herabakka Maskin AS.

Risa har hovedkontor på Nærbø, men opererer i dag i store deler av landet. Herabakka Maskin har base på Sand, og utfører oppdrag i Suldalstraktene.

Både administrerende direktør Trond V. Tvedt i Risa AS og daglig leder Sverre Herabakka er fornøyd med ordningen som er avtalt.

– Vi har hatt et tett og godt samarbeid med Herabakka Maskin i over to år nå. Selskapene deler mange viktige verdier, og de ansatte hos Herabakka vil bli tatt godt imot hos Risa. Risa går gjennom en rivende utvikling. Ordrereserven er god og det er mange muligheter i selskapet. Dette styrker kompetansen vår, og vi gleder oss til å få 10 dyktige nye kolleger, sier Tvedt.
– Overtakelsen passer godt inn i Risas strategiske planer på vei- og energi-infrastruktur, der det er mange interessante muligheter nettopp i Suldalsområdet, sier han.

Også Sverre Herabakka er glad for løsningen.

– Vi har funnet oss godt til rette i samarbeidet med Risa. Nå er jeg først og fremst glad for at jobbene til de ansatte er sikret. I tillegg får de mange nye muligheter som vi i Herabakka Maskin ikke kunne gitt dem. Risa har en fantastisk bedriftskultur, i tillegg har selskapet en av landets nyeste maskinparker. Jeg er trygg på at dette skal gå veldig bra, sier Sverre Herabakka som presiserer at de ansatte fortsatt skal ha Sand som base.

Overtakelsen trer i kraft 7. august.

Les mer om saken her:

Bygg.no
Haugesunds Avis

 

 

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email