60 unge rykket inn på Eikeland Gård

Du er her:
60 unge rykket inn på Eikeland Gård

Slik var uken for lærlingene på Eikeland Gård

Forrige uke har vi hatt årets lærlinguke på opplæringssenteret Eikeland Gård i Lund.
I år var hele 60 lærlinger med, noe som er ny rekord! – Vi har i år lærlinger spredt over hele landet; fra nord til sør. Gjennom uken har de vært gjennom et stort faglig opplegg.
Et av de store fokusområdene var blant annet hvordan vi ønsker å bygge kulturen rundt lærlingene. I tillegg har de hatt gjennomgang av HMS, hvordan prosjekt driftes fra start til slutt, presentasjon av samtlige i ledergruppen, opplæring i system mm. – De har også vært innom mange ulike stander fra våre leverandører.
Best av alt har de hatt en stor dose med sosialt, teamarbeid og blitt kjent med hverandre. Siden et av våre nye mål for bærekraftig utvikling er god helse og livskvalitet, har det blitt mye fysisk aktivitet i løpet av uken. Noe av dette var fjelltur til Risa-toppen (noe de synes var utrolig kjekt), teambuilding med blant annet volleyball, øksekast, stafett, melkespann. Siden vi var utrolig heldige med været, har de og hatt vannsportsaktiviteter. Det var særs gøy! tillegg har de vært i vårt eget pizzahus og bakt italiensk pizza.

Vi er heldige med denne buketten av noen ungdommer!

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email