– Æg vil bli som dæg far

Du er her:
– Æg vil bli som dæg far

 Åpen dag hos Risa AS ble nok en suksess – spesielt for de minste. Og ikke uventet var minigravemaskinene de mest populære. 2-åringen Tobias Hult skal bli gravemaskinkjører som pappa Rolf Magne.

Risa AS har arrangert Åpen dag med stor suksess i mange år men nytt for året var Risa-rittet. 85 deltakere med smått og stort var påmeldt til sykkelrittet. Og med værgudene på sin side ble rittet en stor suksess for både voksne og de små. Og kjekkest av alt – alle fikk premie.

I tillegg kunne de minste prøve seg med gravemaskiner – både forskikkelige og leketøysmaskiner. Det likte 2-åringen Tobias Hult.

– Æg ska kjøre gravemaskin når æg blir store. Det gjør pappa sier en stolt 2-åring og kikker opp på pappa Rolf Magne.

– Disse arrangementene er veldig sosiale for oss ansatte. Nå får familien bli med å se hvordan vi har det på jobben og for ungene er det alltid kjekt og spennende. Dette er helt topp sier gravemaskinkjøreren. Og skal man måle etter innsatsen og gleden av å prøve seg med spakene til junior er rekrutteringen sikret.

Foruten aktiviteter som ATV-kjøring hoppeslott ansiktsmaling og traktorløp var det også servering av pølser hamburgere og egen Risa-brus. Og på scenen sørget ….. for at både barn og voksne koste seg.

Damene fikk i år spesial service. Kari Jaquesson var invitert til å holde foredrag om kosthold og trim. Noe som tydelig falt i smak for både ansatte og kåner til mannlige ansatte.

– Vi må jo lære å bli enda penere enn vi er sa en av de 50 damene på vei inn til foredraget i Rongaren. Kanskje det var festen på kvelden hun tenkte på. Vel 200 ansatte med følge danset ut i de sene nattetimer akkompagnert av det kjente jærske bandet Flat Fungus.

– Dette er med å bedre samholdet for både ansatte og familie. Hvis vi skal trives på jobben er det viktig at familien dras med mener arrangementsansvarlig Torill Sigurdsen.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email