Bane Nor og Risa feiret samarbeid med pizzafest

Du er her:
Bane Nor og Risa feiret samarbeid med pizzafest

Risa AS har hatt ansvaret for oppgraderingen og byggingen av den 250 meter lange mellomplattformen på jernbanestasjonen i Egersund. Nå er plattformen ferdig, men «partnerskapet» ønsker begge parter å holde liv i.

For abonnenter

Den nyrenoverte og oppgraderte mellomplattformen på Egersund stasjon ble tatt i bruk natt til 1. mars. Onsdag, på selveste kvinnedagen, var det klart for uformell pizzamarkering på stasjonen.

DOBBEL MARKERING: Risa AS gjorde en dobbelmarkering ut av det. I anledning Kvinnedagen ble damene på økonomiavdelingen med ut for å se på flere av bedriftens prosjekter. Fra venstre: Mariann Moi, Gunn Olaug Bore, Annette Leidland, Silje Dubland og Thelma Ueland. Foto: Sylvie Assersen Skadberg

Ut på tur

For et knippe Risa-ansatte startet dagen ekstraordinært tidlig.

– I anledning kvinnedagen ble damene på økonomiavdelingen invitert med ut på tur. Vi dro ut allerede klokka seks, og før markeringen i Egersund, hadde vi rukket innom Risa-prosjekter på både Buøy og i Stavanger, forteller økonomimedarbeider Mariann Moi.

Etter feiringen av det gode samarbeidet med Bane Nor i Egersund gikk turen videre til Risa-prosjekter på Hellvik og i Sirevåg.

 

Fornøyde

Jostein Grøstad Brottveit, prosjektleder i Bane Nor, beskriver oppgraderingen av mellomplattformen i Egersund som et godt prosjekt.

– Vi er glade for å være i mål, og når begge parter er fornøyde, er alt godt, sier Grøstad Brottveit.

Risas prosjektleder, Martin Mæland, ønsker seg flere oppdrag av samme type.

– Dette er midt i vårt satsingsområde, som er samferdsel. Vi har tidligere gjort flere oppdrag på blant annet Sira, Jåttåvågen og Bryne stasjon, men så falt denne typen oppdrag litt bort. Nå ønsker vi oss inn igjen, sier Mæland, som legger til at Bane Nor oppleves som en oppdragsgiver med dyktige ansatte, som det er enkelt å samarbeide med.

 

Kanskje mer arbeid?

Nina Lauvsland er prosjekteringsleder i Bane Nor.

– Jeg er så smått i gang med planleggingen av neste prosjekt. Det handler om kommende utbedringer av andre deler av stasjonsområdet, sier Lauvsland.

Prosjektleder Grøstad Brottveit kan utdype:

– Sideplattformen til spor 1 og 15 er i dag 170 meter lang og består delvis av en eldre treplattform. Denne ønsker vi at skal være minst 220 meter lang, og den må også ha høyde nok til at den passer til nye togsett. Vi ønsker å få til en oppgradering her, men vi er ennå i en tidlig fase, og så må vi også finne penger til en eventuell utbedring. Vi ser at det er mange reisende som skal til og fra Egersund, og derfor ønsker vi å gjøre disse oppgraderingene, sier Jostein Grøstad Brottveit.

 

 

Næringsliv, Arbeidsliv | Bane Nor og Risa AS feiret samarbeid med pizzafest på perrongen (dalane-tidende.no)

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email