Bli med i LINK Jæren

Du er her:
Bli med i LINK Jæren

Sammen med en rekke bedrifter og kommuner på Jæren har vi lansert www.linkjæren.no. Her kan du holde deg oppdatert på alt som skjer i næringslivet på Jæren, og få oversikt over hvilke muligheter som finnes her.

Kobler folk og muligheter

Vi ser ofte at flinke folk går glipp av spennende muligheter på Jæren fordi de ikke vet hva som finnes her. Med LINK Jæren vil vi løfte fram næringslivet og hele Jæren, og vise at området er et attraktivt sted å jobbe, leve og bo. På nettsiden finner du oppdatert oversikt over ledige stillinger og du kan også lese om hvordan det er å jobbe, leve og bo på Jæren. I tillegg vil det jevnlig publiseres nyhetssaker om næringslivet på Jæren.

Alle kan bli med

LINK Jæren er for alle, om du er sykepleier eller sivilingeniør, arbeidssøker eller bare interessert i å holde deg oppdatert på næringslivet på Jæren. Blir du med i LINK Jæren blir du en del av nettverket og vil jevnlig bli oppdatert på det som rører seg i næringslivet på Jæren. Du vil også få invitasjon til spennende arrangement i regi av LINK Jæren og samarbeidspartnere. Innmelding er helt gratis og du forplikter deg ikke til noen ting. Klikk deg inn på www.linkjæren.no for å melde deg inn.

Samarbeid i jærsk ånd

LINK Jæren er et unikt nettverks- og rekrutteringsprosjekt vi har startet i samarbeid med kommunene og en rekke bedrifter i Hå, Klepp og Time for å styrke oss i konkurransen om de flinkeste folkene. Disse er med i samarbeidet: Aarbakke, Depro, DNF, Kverneland Group, ABB, Risa, Øglænd System, NAV, Hå kommune, Klepp kommune, Time kommune.

Lagre

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email