Bravo for Bryne VGS

Du er her:
Bravo for Bryne VGS

På Bryne er alle datterselskapene i Risa-konsernet med på byggingen av en av de største utdanningsinstitusjonene i fylket.

– Alle selskapene våre er med på etableringen av den nye videregående skolen på Bryne det betyr at vi bidrar maksimalt i oppbyggingen av en rivende god kompetansebank for lærlinger i årene fremover. Det er knallbra! sier konsernsjef Bjørn Risa.

Samlet kontraktsverdi 5 mill. I august startet gravearbeidet på tomten til den nye videre-gående skolen på Bryne. Risa har tidlig i høst hatt arbeidet med å klargjøre tomten og har videre fått kontrakt på underentreprise på fundamentering og utendørsanlegg for Kruse Smith AS. Kontrakten inkluderer arbeid for Bjørns hage og anlegg som vil utføre alt arbeid på grønt- og steinarbeid og Holt Risa som skal bore energibrønner. AS Betong skal produsere levere og montere råbygg i betong og

Jærbetong skal levere all ferdigbetong til dette prosjektet.

Den nye skolen vil få plass til femten hundre elever og har en prislapp på i underkant av 800 millioner. Hvis alt går etter planen skal Bryne VGS stå ferdig om to år.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email