De over 60

Du er her:
De over 60

– De over 60 er en kjempeviktig ressurs

Nytt av året er at alle ansatte over 60 år blir invitert til en egen samling for å få informasjon om hvilke muligheter du har som senior

– De over 60 er en av våre viktigste ressurser med den kompetansen som de besitter etter et langt arbeidsliv sier personalsjef Torill Sigurdsen. Derfor er det viktig å ivareta ansatte i denne aldersgruppen så godt det lar seg gjøre og lytte til hva de ser for seg i tiden framover.

– Nylig arrangerte vi en samling med 27 inviterte hvor vi snakket om hva som gjelder når man fyller 60 år. Vi ønsket også å høre om de har det bra om de trenger noen tilrettelegging på arbeidsplassen om noen ønsker å trappe ned arbeidstiden og hva de ser for seg i tiden fram mot pensjonisttilværelsen fortsetter hun. Med på samlingen var det representanter fra NAV og forsikringsbransjen for å informere om regler som gjelder for denne aldersgruppen blant annet når det gjelder pensjonsordninger.

– Det er viktig at seniorene er bevisste på hva som ligger foran dem og hvilke muligheter som finnes sier personalsjefen.

Tilbakemeldingene etter samlingen har vært veldig bra og det er bestemt at slike seniorsamlinger skal arrangeres en gang i året.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email