Det lysner i horisonten

Du er her:
Det lysner i horisonten

2011 har vært et travelt år. Fremdeles kjenner vi litt på etterdønningene av finansuroen i 2008 og 2009 og fremdeles jobber vi litt på gamle priser. Likevel kan vi gledelig slå fast at det er i ferd med å lysne i horisonten. Sakte men sikkert tar det seg opp igjen. I korridorene og ute i felten merkes det på humør og arbeidsmiljø. Antall ansatte er sånn noenlunde stabilt og det føles godt at det snur.

I et stort selskap vil det alltid finnes utfordringer og problemområder det gjelder også for Risa AS.
Vi har utfordringer med å få tak i gode faglærte annleggsarbeidere og maskinførere. Stiknings-avdelingen har vært en utfordring i lengre tid men nå begynner ting heldigvis å kommet på rett spor. Avdelingen er på plass med gode arbeidsfolk med bra kompetanse.

Vi styrker staben på økonomi ledelse og på mobil enhet. Vi er veldig glade for at våre nyansatte skal tilføre oss kompetanse og de skal være med å bidra til det videre løftet. Vi ønsker dem alle velkommen!
Sykefraværet har gått noe opp i høst pr. oktober 32 % men sammenliknet med bransjen er det likevel lavt. På HMS-fronten kan vi melde om gode forhold. Holder vi oss skadefri til februar har vi hatt ett år uten skader som har medført fravær. Skrøyd til alle ansatte. Det viser at vi har fokus på HMS.

Julebordet for avdeling Nærbø som gikk av stabelen den 26. november var svært vellykket. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at de ansatte synes at det var kjempestas å ha julebord igjen det første på tre år. Alle de 350 til stede så ut til å ha det heilt topp og vi hadde en flott og sosial kveld. (Avdeling Nord og Sør har ikke avviklet julebordet når artikkelen er skrevet).

Da gjenstår det bare å takke alle sammen for et travelt produktivt og virksomt år.
Ønsker dere alle en god jul og godt nyttår! Og husk å bruke juleferien til å slappe av.

Torill Sigurdsen

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email