Frydet seg over nye maskiner

Du er her:
Frydet seg over nye maskiner

Tor Gunnar Vestly én av sju gravemaskinsjåfører som fikk ny maskin under overleveringen fra Rishaug Anleggsmaskiner 19. februar.

Han hadde knapt sovet på flere netter da han endelig kunne stige inn i førerhytta.

Gleden var stor fra flere hold på den åpne gårdsplassen utenfor hovedkvarteret til Risa AS fredag 19. februar. Det største smilet hadde nok Tor Gunnar Vestly. Kvelden før hadde han ringt til innkjøpsansvarlig i Risa AS Kjetil Friestad og fortalt at han knapt hadde sovet på flere netter fordi han gledet seg sånn til å få ny maskin.

– Når gleden er så stor er det ekstra kjekt å levere ut utstyr til de ansatte. Dette har vært en god handel for Risa AS. Vi er glade for at vi ble enige med den lokale representanten for Rishaug Anleggsmaskiner AS her på Jæren. Selv om de har hovedkontor i Trondheim er det avdelingen i Klepp vi har forholdt oss til smiler Kjetil Friestad.
Skuffene og festeutstyr ble også levert fra Klepp nærmere bestemt fra Klepp Mek.
Slanker parken

De sju gravemaskinene av merket New Holland er alle i 20-tonnerklassen. Samtidig som de nye maskinene kommer inn i parken er det solgt ut tilsvarende mange så det er en fornying det er snakk om.
– Vi valgte New Holland denne gangen på grunn av den gunstige totalpakken vi kom fram til når det gjelder pris og serviceavtaler. To av de maskinene vi bytter ut har en vekt på over 30 tonn. Sånn sett så slanker vi maskinparken vår litt også og gjør den mer fleksibel. Alle disse maskinene er «allroundere» som kan brukes til det meste. Den ene av dem har dessuten kort hekk men er allikevel den kraftigste. Den vil vi bruke på steinløing og andre jobber hvor det trangt om plassen trekker Kjetil Friestad fram.
Største enkeltleveranse

Gleden var ikke mindre hos Rishaug Anleggsmaskiner AS denne dagen. Avtalen med Risa AS er den største enkelthandelen Rishaug Anleggsmaskiner noen gang har gjort.
– Det er stort for oss å inngå en så stor handel med Risa AS. Vi har samarbeidet med Risa AS gjennom flere år og de har vel totalt rundt 15 New Holland-maskiner i sin maskinpark i dag kommer det fra distriktssjef Bjarne Bøe.

Etter en synfaring av maskinene ble begivenheten feiret med kake i Rongaren. Der fikk sjåfører representanter fra ledelsen i Risa AS og andre frammøtte en presentasjon av tekniske spesifikasjoner fra Bjarne Bøe.

 

Maskinene Risa AS har kjøpt:

215 BLC fem stykker
245 BLC én maskin
235 BSR én maskin

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email