Kulden permitterer 50 ansatte

Du er her:
Kulden permitterer 50 ansatte

Den langvarige kuldeperioden i Rogaland gjør det så vanskelig å drive gravevirksomhet at Risa AS fra mandag 11. januar permitterer 50 ansatte og omdirigerer personell for å holde flest mulig i arbeid.

Driftssjef i Risa AS Øyvind Langemyr håper at været snart snur og at permitteringsperioden blir så kortvarig som mulig. I en tid med god ordretilgang må Risa AS i første omgang permittere 50 ansatte i én måned.

– Permitteringene omfatter sjåfører med mindre maskiner og håndmenn. Ved flere store anlegg går arbeidet stort sett normalt så i stedet for å permittere flere har vi omplassert folk og kjører blant annet doble skift noen steder. Dette er helt ekstraordinært for oss men det er fortsatt meldt om kaldt vær så vi har ikke noe valg sier Langemyr.
Hvor lenge permitteringene vil vare tør ikke driftssjefen spekulere i.

– Nå har det vært kaldt så lenge at det skal mer enn én dag med mildvær til for at frosten går ut av bakken. Vi håper ikke dette medfører for store problemer for våre kunder og lover å gå på med fullt trykk når kulden slipper taket kommer det fra Øyvind Langemyr.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email