Optimisme i anleggsbransjen

Du er her:
Optimisme i anleggsbransjen

Risa ser lyst på framtiden – investerer for over 100 millioner kroner.
– Det er godt å se at deler av det lokale næringslivet går svært bra. All den negative omtalen om olje- og gassindustrien preger ellers mye av innstillingen for tiden sier administrerende direktør Steinar Hellestø hos Bertel O. Steen.

Satsingsvilje

Hellestø smilte forleden dag om kapp med Trond Viding Tvedt administrerende direktør i Risa AS. Anledningen var at entreprenørbedriften denne uken hentet ut 9 splitter nye lastebiler hos Mercedes-forhandleren. Tilhengerne ble levert av Istrail. Det ble i tillegg levert 19 gravemaskiner og en dumper fra Volvo.
– Det er godt å se at det er optimisme i anleggsbransjen. Man leser stadig om nedbemanning i oljeindustrien men i anleggsbransjen er det heldigvis full fart sier Jon Vislie i Volvo Maskin AS. Volvo Maskin stilte med distriktssjef markedssjef samt daglig leder og 6 mann fra Volvo Maskin Service som stod for opplæring av førere.

Risa-sjefen har grunn til å smile. De siste månedene har selskapet fått inn jobber for rundt 300 millioner kroner. Samtidig er det planlagt en rekke jobber i årene som kommer – jobber som Risa satser på å få sin rikelige andel av.

Må være i forkant

– Vi investerer bredt for tiden. Organisasjonen vår gjennomgår en omfattende profesjonalisering på mange områder samtidig kjøper vi utstyr for å være konkurransedyktige i årene som kommer. Ukens leveranser representerer en investering på 50 millioner kroner sier Trond V. Tvedt.
Direktøren er stolt av nyinvesteringene.

Topp moderne utstyrspark

– Vi rekrutterer for tiden og for å få tak i de beste folkene ønsker vi å tilby det beste og mest moderne utstyret. De nye bilene har den beste komforten som kan kjøpes for penger i tillegg betyr nytt utstyr mindre forbruk av brensel mindre støy mindre utslipp til miljøet samt topp effektivitet. Dette er en investering som kommer både selskapet ansatte oppdragsgiverne og samfunnet rundt oss til gode sier Tvedt.

Risa har nå en topp moderne utstyrspark.

– Vi er i en bransje som bringer viktige verdier inn i samfunnet. Vi er med å bygge noe av det folk er mest opptatt av – trygge veier effektive tunneler og andre deler av infrastrukturen som er så viktig for at samfunnet skal fungere. Det er vi stolte av.

Risa er fra før kjent som en av de viktigste hjørnesteinsbedriftene på Jæren.
– Det skal vi fortsette å være Risa skal representere det beste av tradisjon og tilhørighet samtidig som vi tar i bruk det mest moderne utstyret og måter å styre virksomheten på presiserer administrerende direktør Trond Tvedt i Risa AS.

Les også omtale i media:

http://www.at.no/anlegg/item/7729-risa-kjopte-19-gravemaskiner
http://www.aftenbladet.no/nyheter/okonomi/Risa-AS-investerer-for-100-millioner-3520432.html

http://jbl.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=33774
http://www.bygg.no/article/1209945

 

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email