Risa har brøytet snø tilsvarende 30 ganger rundt Ekvator

Du er her:
Risa har brøytet snø tilsvarende 30 ganger rundt Ekvator

Det begynte for ti år siden. Da tildelte Statens vegvesen for første gang vedlikeholdskontrakten for Sirdal til Risa AS. Basen har vært ved Sinnes brøytestasjon. I løpet av de ti årene som er gått er det blitt brøytet til sammen 1,2 millioner kilometer med snø. Lengden på jordens ekvator er 40 075 kilometer. Risa har dermed brøytet tilsvarende jorden rundt hele 30 ganger i løpet av disse ti årene.

Nå feirer Risa disse ti årene samtidig som selskapet er klar for fem nye år i tøffe oppdrag i Sirdalstraktene.

Drifts- og vedlikeholdskontrakten har gitt Risa et solid fotfeste i Sirdal, noe som ble forsterket da vi i 2007 kjøpte entreprenørfirmaet Per Ovedal AS, sier veidriftssjef Erlend Aksnes i Risa. Han løfter fram det gode lokale samarbeidet i området.

Aktivitetene våre i Sirdalstraktene omfatter oppdrag for små og store kunder som Statens vegvesen, Statnett, Sira Kvina, Østerhus-gruppen og mange flere. Samtidig samarbeider vi godt med mindre lokale firma som leverer varer og tjenester til Risa. Samarbeidet fungerer godt med alle og vi gleder oss til å bygge videre på dette, sier Aksnes samtidig som han framhever de gode folkene som er knyttet til leveransene.

En stabil og god arbeidsgjeng har gitt god kontinuitet i arbeidsoppgavene. Dette gjelder både hos oss som leverandør og hos oppdragsgiver Statens vegvesen der Fred Jonny Wikøren har vært vår hovedkontakt gjennom hele perioden.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email