Risa med ny Volvo-avtale

Du er her:
Risa med ny Volvo-avtale

Risa AS har skrevet ny avtale med Volvo Maskin AS for levering av 30 anleggsmaskiner.

Volvo Maskin og Risa har i flere år hatt tett samarbeid og Volvo-parken har økt kraftig de senere årene. Konsernsjef Bjørn Risa har tidligere uttalt at målet er å ha 80% Volvo-maskiner i parken og dette målet er nå nådd.

– For gravemaskiner er Volvo-andelen nå 70% for hjullastere er den 90% og for dumpere er den 95%. Dette gir et gjennomsnitt på 85% Volvo-maskiner i parken vår sier Bjørn Risa.

I avtalen som ble signert tirsdag 25. mars inngår 27 gravemaskiner to hjullastere og én dumper. De åtte første maskinene skal leveres i slutten av mai og resten i begynnelsen av september. Flere av maskinene vil utstyres med HK-fester rotor tilter ulike skuffer og maskinstyring men detaljene rundt dette er ikke klart foreløpig.

– Vi har sammen med Volvo Maskin satset på å utvikle maskinførerne våre og har oppnådd gode resultater i dieselforbruk og på ettermarkedet. Volvo Maskin er løsningsorienterte fra topp til tå i systemet og har virkelig lagt seg i selene for å klare dette. Det er vi godt fornøyd med sier Bjørn Risa.

Distriktssjef for Volvo Maskin i Rogaland Ove Folkvord har nå solgt 135 Volvo-maskiner til Risa.

– Det er selvfølgelig kjekt men det innebærer også et stort ansvar. Oppfølgingen av Risa utgjør en stor del av min hverdag sier Folkvord.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email