Statnetts konsernsjef besøkte Risa

Du er her:
Statnetts konsernsjef besøkte Risa

Onsdag 8. mars fikk vi storfint besøk fra Statnett. Konsernsjef Auke Lont og konserndirektør for bygg og anlegg, Elisabeth Vike Vardheim hadde satt av hele dagen for å lære mer om Risa og prosjektene vi utfører.
Dagen startet med omvisning ved hovedkontoret på Nærbø, deretter gikk turen til Ertsmyra for å avsluttes ved Eikeland gård, Risas eget senter for lærlinger.

– Jeg er stolt over å kunne vise fram et selskap som er framtidsrettet og har så mye flinke folk, sier Risas administrerende direktør Trond V. Tvedt. – Det er på en slik dag vi ser hvor godt besatt vi er på alle nivå i prosjektene, fra prosjektledelsen til de som utfører produksjonen. Da er det ekstra kjekt å ha besøkende som er interessert og ser verdien av det arbeidet vi gjør, fortsetter Tvedt.

Statnett-toppene ble orientert om framdrift, og det var satt av god tid til gode diskusjoner om aktuelle utfordringer.

– Vi ser at det er lett å ha dialog med Statnett. Åpenhet er nok et kulturtrekk ved både Statnett og Risa, framhever Trond V. Tvedt. Det er interessant å høre om de store satsingene og vi ser fram til å få være med å konkurrere om disse viktige jobbene, sier Risa-sjefen.

Etter middag og god drøs ved Eikeland gård dro Auke Lont og Elisabeth Vike Vardheim hjemover igjen. Vi ønsker dem hjertelig velkommen tilbake.

Auke Lont og Elisabeth Vike Vardheim ble oppdatert på framdriften for anlegget på Ertsmyra. Her er det Morgan Stigh fra Risa som forklarer.
Auke Lont og Elisabeth Vike Vardheim ble oppdatert på framdriften for anlegget på Ertsmyra. Her er det Stein Torland fra Risa som forklarer.

Lagre

Lagre

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email