Stor interesse for Risa

Du er her:
Stor interesse for Risa

Det skjer mye i Risa for tiden. Mange er nysgjerrige, og vi blir ofte invitert til å holde foredrag om utviklingsarbeidet vårt og hvordan vi ser på framtiden. Mange vil også vite mer om hvordan vi har jobbet med utviklingen av Ekta vare – kulturprogrammet vårt.

De siste to ukene har Trond Viding Tvedt holdt innlegg på arrangement i regi av finansieringsselskapet Prime Capital. Representanter for de mellom-europeiske eierne og tittelen på Tronds innlegg var «Civil works in harsh climate conditions».

Sist uke hadde Volvo sin nasjonale kick-off samling i Oslo. 250 ansatte fikk høre om Risas krav til leverandørene sine.
– Vi forventer Ekta vare, også fra våre leverandører oppsummerte Trond etter foredraget som var kalt «Risas krav og forventninger til leverandørene».

Samme uke tittet Bjørn Risa inn i krystallkulen da han innledet på frokostseminar arrangert av BDO. Her tok Bjørn utgangspunkt i 25 års erfaring i bransjen da han belyste temaene digitalisering, automatisering og innovasjon.

Bjørn Risa innledet på frokostseminar arrangert av BDO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste uke er vi invitert til å holde innlegg på Statnett sin HMS-konferanse for verneombud. Da skal vi fortelle hvordan vi gjennomfører kultursatsingen vår, Ekta vare.
– Det er utrolig kjekt at mange er interessert i det vi gjør, slår Trond og Bjørn fast.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email