Vant ny veivedlikeholdskontrakt

Du er her:
Vant ny veivedlikeholdskontrakt

Jubelen stod i taket da det ble ringt 143 ganger i kontraktsklokka én gang for hver million på Nærbø første uken i januar. Kontrakten som ble ringt inn var funksjonskontrakt nummer åtte for Risa AS Arendal Øst.

Risa AS var såkalt lavbyder da Statens vegvesen torsdag 7. januar klokken 10.00 åpnet anbudene som var levert inn i forbindelse med konkurransen om drift- og vedlikeholdskontrakten Arendal Øst. Ikke lenge etter var det god stemning i hovedkvarteret til Risa-konsernet på Nærbø.

– Dette er veldig gode nyheter. Det er den første store ordren i år. I tillegg er det én av de aller største kontraktene Risa AS noen gang har vunnet. Vi vant med liten margin til neste anbud og ser nå at prisen i markedet på disse kontraktene er der de skal være slår anbuds- og markedssjef i Risa AS Rune Løge fast.

Arendal Øst omfatter vedlikehold av et veinett på til sammen 538 kilometer hvorav 62 kilometer er riksvei 452 kilometer er fylkesvei og 24 kilometer er gang- og sykkelsti. Kontrakten strekker seg langs hele kystlinjen mellom Arendal og fylkesgrensen til Telemark. Risa AS skal senere i år levere inn anbud på kontrakten Arendal Indre som dekker innlandet. Allerede i januar blir det anbudsåpning på funksjonskontraktene i Sirdal og Ryfylke hvor Risa AS har levert inn anbud før jul. Risa AS har totalt levert inn anbud for nærmere 500 millioner kroner innen veivedlikehold like før årsskiftet.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email