Vi har tildelt Knapphus kontrakt til 800 millioner

Du er her:
Vi har tildelt Knapphus kontrakt til 800 millioner

Risa ser seg godt fornøyd med å ha landet nok en 6-års avtale med Knapphus Energi på tampen av fjoråret. Etter runder og forhandlinger med flere aktuelle leverandører så er det gledelig å meddele at det er Knapphus Energi som stakk av med seieren og ble gjenvalgt som drivstoffleverandør til Risa-konsernet.

Nytt er at også B.S. Graveservice blir formelt innlemmet i avtalen.

 

Gleden er ekstra stor siden Knapphus har vært med Risa-familien i over 15 år.

Risa tenker langsiktig med sine leverandører og ser frem til et videre godt samarbeid som strekker seg til og med 2028.

 

Avtalen dekker de fleste geografiske områder, inkludert reiseprosjekter, og har en verdi på om lag 800 millioner kroner.

 

Risa, som har fokus på god drift på sine anlegg og prosjekter, er i trygge hender med Knapphus sin kompetanse på logistikk av drivstoff. Dette er kritisk for å sikre at prosjektene går som planlagt.

Både Risa og Knapphus er også opptatt av bærekraft. Blant annet ivaretar avtalen fokus på miljø, etiske retningslinjer og sosial rettferdighet, noe som treffer Risa godt.

 

Sist men ikke minst, så bryr Risa seg om lokal idrett og Knapphus har i denne forbindelse tilbudt seg å være sponsor til Nærbø Idrettslag. Risa ønsker Knapphus velkomne som sponsor til et særdeles ivrig idrettslag!

 

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email