Vinteren biter seg fast igjen

Du er her:
Vinteren biter seg fast igjen

Etter den lengste sammenhengende kuldeperioden i «manns minne» sist vinter har telen igjen satt seg i bakken med de utfordringer det medfører for bygg- og anleggsbransjen.

Risa AS har også denne vinteren måttet sette prosjekter på vent på grunn av telen i bakken. Mange av de store prosjektene går likevel for fullt og ledelsen har satt inn skiftordning der den kan for å holde fleste mulig av de ansatte i arbeid.

– Det er ikke lenger siden enn mars at telen forsvant forrige vinter så er kulden her igjen. En del operasjoner som sprenging og masseutskifting går greit. Graving med det rette utstyret går også men flere oppgaver som handler om «finish» stopper opp. Dette medfører at vi har måttet ta en pause fra flere prosjekter som var i sluttfasen. Det er beklagelig men det er ingenting annet å gjøre enn å vente til telen slipper taket sier assisterende daglig leder i Risa AS Anne Margrethe Skretting.

Det er sendt generelt permitteringsvarsel til alle ansatte og i desember er ca 25 ansatte i bedriften permittert som en direkte årsak av kuldegradene ute.

Del dette:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email